A Consumer Electronics Show kapcsán aligha áll a régi amerikai mondás, a what happens in vegas, stays in vegas - ma kezdődik a show, és máris záporoznak a hands-on videók meg az előzetes bemutatók az új kütyükről. Köztük a PlayBookról. A RIM tabletje a gyártó szándéka szerint a CES egyik fő attrakciója lenne, a kiállítás tele van plakátolva a készülék fotóival, emellett a szokásosnál nagyobb standon a látogatóknak először van lehetőségük arra, hogy a PlayBookot saját kezükbe vegyék.

A CrackBerry jó szokásához híven elsőként nézte meg a cuccot, még a kiállítás hivatalos megnyitója előtt, erről alant két videót is láthattok, az egyikben a főszerkesztő tartja remegő kézzel a tabletet, a másikban a RIM egyik termékmenedzsere kalauzol minket végig a PlayBook kezelőfelületén.

A második videóból minden eddiginél több derül ki a PlayBook képességeiről, tulajdonságairól (például beszél a BlackBerrykkel való összeköttetési lehetőségekről) illetve érdekes információval szolgál a menedzser az elérhetőséggel kapcsolatban is: a RIM a tervek szerint kibővített partnerhálózattal árulja majd a PlayBookot, vagyis a telefonoknál alkalmazott gyakorlattal ellentétben az eszközt nem csak a szolgáltatók, hanem elektronikai nagyáruházak, szakboltok is árulhatják majd.

Csak nekünk van az az érzésünk, hogy instant get lesz?

Címkék: rim playbook ces
süti beállítások módosítása