A BlackBerry World idén nem bővelkedett a készülékbemutatókban, ám biztos, hogy 2011-ben az ott bemutatott BlackBerry 9900-on (touch Bold) kívül több újdonság is bekerül majd a RIM kínálatába. Mint például a Monaco/Monza kódnéven futó 9850/9860, ami a legfrissebb pletykák szerint Volt márkanév alatt kerülhet forgalomba. Vagy van olyan infó is, mely szerint ezeket is Torchnak fogják hívni.

Utóbbinak mondjuk sok értelme nem lenne, a Volt viszont amellett, hogy jól hangzik, és remek szójátékokat lehet vele gyártani (lásd jelen poszt címe) azért is jó, mert a RIM eddigi full touch megoldásai, a Stormok finoman szólva nem arattak nagy sikert, így egy új családtag a megkopott névvel vélhetően kissé hendikepesen indulna versenybe a megannyi érintős csodával egy mezőnyben.

Akár Voltnak, akár Torchnak, akár Storm 3-nak hívják majd, az gyakorlatilag nyílt titok, hogy egy meglehetősen ütőképes érintős mobillal gazdagodik majd a piac általa. A telefon egy 3,7 hüvelykes képátlójú, 800x480 pixeles felbontású érintőkijelzőt kap (SurePress nélkül), emellett 1,2 GHz-es processzor, 768 MB memória és persze OS7 jár majd a mobillal, ami sokkal vékonyabb is lesz, mint a korábbi Storm modellek. Nekünk ez alapján bejön.

Via N4BB.

Ha szeretnél értesülni a BlackBerrykkel kapcsolatos új hírekről, információkról, valamint szívesen megosztanád tapasztalataidat más tulajokkal, netán segítséget kérnél tőlük, csatlakozz Te is a BerryBlog Facebook-csoportjához! Garantáljuk, hogy senki nem fogja megbánni!

süti beállítások módosítása