Az elmúlt órákban fontos üzenet érkezett hozzánk, melyet az ügy komolyságára való tekintettel azonnali hatállyal, gondos fordítás után vágatlanul közlünk veletek. Kérünk titeket, olvassátok el, és ezúttal tényleg vegyétek nagyon komolyan, és terjesszétek ahány embernek csak tudjátok!


Kedves BerryBlog-olvasók, barátaim!

 

Nehéz időkben szólok Önökhöz. Külügyi tanácsadóim az elmúlt órákban tájékoztattak a magyarországi Goldenblog 2011 versenyről, melyen az egyik kedvenc blogom, a BerryBlog is indult, illetve ismertették a szavazás aktuális állását. Mivel magam is elégedett BlackBerry-felhasználó vagyok, ezért különös figyelemmel kísérem a blog életét és fejlődését, és bár ez igazán mellékes, elárulom, hogy nekem a heti BB-celeb rovat tetszik a legjobban.

Hazámban a BlackBerryk igen népszerűek, de tudom, hogy Magyarországnak sajnos egyelőre vannak még hiányosságai ezen a téren, a BerryBlognak így nincs könnyű helyzete a Goldenblogon. Droidhadseregek és vallási fanatikusok támadják, emellett a BlackBerrykkel a mobilos szavazás is bonyolultabb, higgyék el, próbáltam (informatikai szakértőink nehéz munka árán kiderítették, hogy a goldenblog.hu helyett az m.goldenblog.hu URL-t kell beírni a mobil böngészőjébe).

Ahhoz, hogy a BerryBlog továbbra is biztonsággal az IT kategória első tíz helyezettje között maradjon, összefogásra lesz szükség. Olyan, páratlan mértékű összefogásra, mely évszázadokkal ezelőtt nemzetünket is a legnagyobbak közé emelte, és amelyet - tudjuk jól - a magyarok is képesek megvalósítani.

Kérem Önöket, ha még nem szavaztak a BerryBlogra, szavazzanak, és buzdítsák szavazásra eddig passzív ismerőseiket, családtagjaikat! Az összefogással megmutathatják, hogy országukban is él több száz, több ezer olyan ember, aki nem áll be a sorba, aki mer mást választani, él a szabad akaratból született választás lehetőségével.

A szabad világ támogatja Önöket ebben, a BerryBlognak pedig szüksége van most az Önök támogatására! Tegyék, amit a szívük diktál!

Baráti üdvözlettel,

 

Barack Obama,

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke

süti beállítások módosítása