Ma újabb nyertes hirdetünk az első BerryBlog fotópályázaton, melynek egyetlen nevezési feltétele az volt, hogy olyan képet kellett küldeni, ami BlackBerryvel készült. Ahogy korábban írtuk, örvendetesen sok pályázat érkezett, ezek közül viszont alig találtunk olyant, ami embereket ábrázolt volna, így a mostani, kvázi harmadik díjat ennek a kategóriának adjuk, hogy a jövőben még több ilyen jellegű képet kapjunk tőletek.

A fenti fotó címe "Zenész bácsi a hangszerkiállításon", készítője pedig egy romániai olvasónk, Butka Gergő, aki egy hangszerkiállításon lőtte BlackBerryjével a felvételt. A fotó egyébként közel sem tökéletes, a kompozíción látszik, hogy nem sok ideje volt a fotósnak a felvétel elkészítésére.

Ettől függetlenül a két korszak találkozásának efféle megörökítésében van valami, ami megérintett minket, a kép ezért megérdemelten kapja a fotópályázat harmadik díját, egy férfi BBM-es pólót, valamint egy baseballsapkát, és néhány apróbb ajándékot szintén a Research in Motion felajánlásával. Ezúton is gratulálunk, nyerteseinkkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot!

süti beállítások módosítása