Volt már korábban példa más szolgáltatóknál átmeneti készlethiányra, de úgy tűnik, az angol Vodafone-nál tényleg az utolsó darabig eladták a készleten lévő BlackBerry 9900-akat, ami mindenképpen jó hír a RIM és a szolgáltató szempontjából, ám értelemszerűen kevésbé jó hír annak a Vodafone ügyfélnek, aki most akar készüléket venni, vagy cserélni.

Neki ugyanis a Vodafone weboldalán szereplő információk szerint nagyjából 3-4 hetet kell várnia arra, hogy hozzájusson a hőn áhított kütyühöz, azaz október közepénél előbb a cég nem kap új szállítmányt a készülékből. A brit Voda volt egyébként az egyik első európai szolgáltató, ahol az új Bold megjelent, a cég a szigetországban tradicionálisan a RIM egyik legfőbb bástyájának számít.

Erre tökéletesen rímel, ami a RIM befektetőknek tartott tájékoztatóján a negyedéves eredmények ismertetésével egy időben elhangzott, miszerint az OS7-es készülékek, így különösen az új Bold iránt igen élénk az érdeklődés, ami az alapvetően pozitív sajtóvisszhangnak köszönhetően nem különösebben nagy csoda. Az élénk érdeklődést egyébként mi is tapasztaljuk, a Bold 9900-ról szóló írásainkat átlagon felüli számban olvassátok, kommentáljátok és osztjátok meg, vagyis az újdonságra itthon is sokan vártok már...

Már nem kell sokáig várnotok.

Via CrackBerry.

Címkék: vodafone bold 9900
süti beállítások módosítása