Nemsokára egy új zenestream, vagyis online működő zeneszolgáltatás jelenik meg a BlackBerryken - ezúttal azonban nem maradunk ki mi sem a jóból, hiszen a hátteret és az alkalmazást a Magyar Telekom fejleszti. 

A cég ma indította útjára ZeneCenter névre keresztelt streaming szolgáltatását, mely az interneten keresztül, PC-vel, vagy mobiltelefonok segítségével lehet használni. Idézet a pár perce kiadott sajtóközleményből:

Az előfizetők az interaktív internetes felületen különféle, a zenei ízlésüknek és aktuális hangulatuknak megfelelő zenei csomagokat, ún. „mood”-okat állíthatnak össze, melyeket el is menthetnek. A „mood”-ok létrehozására stílus, előadó és tempó alapján is lehetőség van, de előre megszerkesztett „mood”-ok is választhatóak. A zenét meg lehet állítani, és beállítástól függően lehetőség van az előre léptetésre a számok között, illetve az előző számra vissza is lehet léptetni. Az egyes zeneszámokat lehet értékelni, és kedvencek is megjelölhetők.

A rendszerhez egyelőre csak androidos és iPhone-os app létezik, de úgy tudjuk, hogy a Telekomnál javában dolgoznak a BlackBerry-kliensen is, mely hamarosan elérhetővé válik! A szolgáltatás egyébként az eddigi legjobb itthoni próbálkozás, jól használható felülettel, hatalmas választékkal, és nagyon baráti árral (egy havi előfizetés 300 forintba kerül). 

Aki már most ki szeretné próbálni a szolgáltatást PC-n, látogasson el a zenecenter.hu oldalra!

süti beállítások módosítása