A születésnapok és évfordulók alkalmával divatos manapság mindenféle összesítést meg statisztikát készíteni az eltelt időszakról. Mi is ezt tettük, most, hogy egyéves lett a BerryBlog, úgyhogy könnyű kis ujjgyakorlat gyanánt következzen gyorsan a lista, avagy milyen lenyomatot hagyott a weben a BerryBlog 2010. december 1. és 2011. december 1. között!

  • A BerryBlogon az első évben összesen 596 poszt jelent meg, vagyis naponta (a hétvégéket is beleértve) 1,63 posztot kaptatok átlagosan. A legerősebb hónap az augusztus volt, ekkor 62 bejegyzés ment ki, a leggyengébb pedig a július, 39 poszttal - bocs, nyaralni mindenkinek kell.

  • A BerryBlog Facebook-csoportjához az első évben 740-en csatlakoztak, jelentős részük (30 százalék) 25-34 év közti férfi, a nemek aránya körülbelül 34-66 százalék a fiúk javára, vagyis vannak azért lányok is szép számmal - ezt csak azért írjuk le, mert feltételezhetően az olvasói összetétel is hasonló arányokat képvisel.

  • A BerryBlogon a legtöbbet használt címke a BlackBerry (ki gondolta volna), ezt az eddigi posztjaink közül 189 alkalommal használtuk fel. A telefonok közül a legtöbbet a Bold termékcsaládról posztoltunk (összesen 53 alkalommal), a PlayBookról pedig 93 (!) bejegyzést írtunk. Ideje volt hát októberben venni egyet, nem?

  • A BerryBlog két állandó rovata az Alkalmazásajánló és a Heti BB-celeb, előbbibe 29, utóbbiba 39 cikket írtunk eddig. Barack Obama nagy visszatérője a celebes rovatnak.

  • A BerryBlog első évének legnépszerűbb posztja március 30-án született, A nagy mérkőzés: BlackBerry 9780 vs. 9800 című bejegyzésre eddig összesen 3866-an kattintottatok. Köszi!

  • Ha kinyomtatnánk a BerryBlog összes posztját, és egymás mellé raknánk az A4-es lapokat, majdnem körbeérné Magyarország határait. Na jó, ez nem igaz, de jól hangzik, és minden statisztikában kell lennie egy ilyen adatnak.

Biztos össze lehetne még szedni egy csomó statisztikát, de nem akarunk titeket tovább terhelni a száraz számokkal, mostantól legfeljebb a BerryBlog őrületes születésnapi játékának statisztikáit fogjátok itt látni a napokban!

Tényleg, már indultatok a díjakért?

süti beállítások módosítása