Najó, ez nem igaz, de majdnem egy tévészerepléshez mérhető jelentőségű megjelenést kaptunk tegnap az IT Business üzleti magazin egyik online szerkesztőjének jóvoltából. Az egybekezdéses szösszenetet most itt is közzétesszük, mindenki épülésére. Nagy dolgok ezek, kérem!

BlackBerry bolt BlackBerry-k nélkül?

Deák Miklós, 2011. 12. 12. hétfő

Úgy árulnak kiegészítőket a budapestiek, hogy az azokhoz tartozó készülékeket korlátozottan lehet beszerezni, ráadásul a szerviz sincs rendesen megoldva.

A karácsonyi ünnepek erős kereskedelmi hatását kihasználva a BlackBerry saját üzletet nyitott. A szakboltban nem vásárolhatunk mobiltelefont, de minden kiegészítő kütyü beszerezhető, hiszen a társaság csak és kizárólag a gyártó partnerétől szerzi be a minőségi tartozékokat. A BerryBolt nevű webáruház kistestvérének tekinthető szaküzlet csupán pár hete létezik, de máris „betalálták” őket a Facebookon. Egyesek nehezményezik, hogy a BlacBerry nem rendelkezik megfelelő szerviz háttérrel Magyarországon, ráadásul magukat a készülékeket sem lehet olyan nagy választékban beszerezni. A megjegyezések jogosnak tekinthetők, így a kevésbé hasznos kellékeket forgalmazó cég tervbe vette a készülékek forgalmazását is.

Forrás: Berryblog

Egyébként tényleg szeretnénk, ha a BerryBoltban - amit természetesen nem a BlackBerry nyitott - előbb-utóbb készülékeket is tudnánk forgalmazni, ezzel kapcsolatban éppen a hetekben várhatók tárgyalások egy jelentős hazai disztribútorral.

Egyébként nem látta valaki, ki "talált be" minket a Facebookon? Beszédünk lenne vele.

süti beállítások módosítása