Múlt héten vége lett a BerryBlog első születésnapi-karácsonyi nyereményjátékának, melyben értékes díjakat, fődíjként pedig egy BlackBerry 9900-at lehetett nyerni. A nyertessel, Gergővel pénteken találkoztunk a BerryBlog családias hangulatú karácsonyi sörözésén, ahol egyéb italok és ételek mellett karácsonyi ízesítésű sört fogyasztott a társaság, hála a Pater Marcus Belga söröző bőséges sör-ízvilágot felvonultató kínálatának. Na de hogy is nyerte meg Gergő a vadonatúj BlackBerry 9900-at?

Először is Gergő nagy BlackBerry-rajongó, ami részben annak köszönhető, hogy a munkahelyén tetemes mennyiségű BlackBerryt használnak, ő meg történetesen az informatikai részlegen dolgozik, szóval adta magát, hogy a fődíj reményében amerikai elnököket is megszégyenítő kampányba kezdjen. Kimentek körüzenetek a BBM-kontaktoknak, biztos ami biztos kör e-mailek is landoltak egy-két potenciális szavazó postaládájában, emellett belső és külső fórumokra egyaránt ment a szavazásra buzdítás.

Gergő tulajdonképpen mindenki megnyert az ügyének, akinek csak BlackBerryt látott a kezében, ezért a játék végére valószínűleg már a pokolba kívánták az ismerősök és családtagok, de a kitartó munka végül meghozta a gyümölcsét, igaz, nem sokon múlt: az utolsó, mindent eldöntő szavazat éppen éjfélkor érkezett meg a szavazás rögzítésére használt BlackBerryre.

A 9900-as tehát jó helyre került, egy igazi BlackBerry-fan vehette át, aki egyébként korábban BlackBerry 9700-at használt, ahogy ő fogalmazott, "plusz kétszáz lett". Gratulálunk hozzá!

Ami pedig a játék egyik legfőbb tanulságát illeti: több helyről hallottuk vissza, hogy olyanokat is sikerült szavazásra bírni a játékban, akik korábban még csak nem is hallottak a BBM-ről, pedig évek óta megrögzött BlackBerry-userek. Igen, számunkra is hihetetlen. Talán pont a játék veszi őket rá arra, hogy használják aktívabban a BlackBerryjük szolgáltatását, ezzel a hazai BBM-tábor újabb felhasználókkal bővülhet.

süti beállítások módosítása