A mobilos alkalmazás-piactereken tengernyi szemét appot találni, melyek jobb esetben nem csinálnak semmit, vagy nem jók semmire, rosszabb esetben ezt pénzért teszik. 

Az éppen a múlt héten frissült QuickPull szerencsére nem fizetős, ettől még sok haszna nincs, akárcsak a több olyan BlackBerry-appnak, mely arra használható, hogy a telefont újraindítsuk vele. Bár abban egyetértünk, hogy a BlackBerrykre - mint minden más okostelefonra, vagy éppen PC-kre - olykor ráfér az újraindítás, ezt sokkal elegánsabb módon, alkalmazás nélkül is meg lehet oldani.

Viszonylag kevesen tudják, de a BlackBerryket egy hármas billentyűkombináció együttes lenyomásával is újra lehet indítani, ráadásul a kombináció hasonló a PC-ken alkalmazott resethez: a bal oldali "alt", a jobb oldali "shift" és a "del" gombok együttes lenyomására a telefon rövid gondolkodást követően újraindul. Egyszerű, nem?

Szóval ha már úgyis létezik alkalmazásajánló rovat, akkor a BerryBlog alkalmazás-nemajánlójában ezúttal nem ajánljuk a reset-appokat. Tök feleslegesen foglalják azt a kevés helyet is a memóriában, higgyétek el.

süti beállítások módosítása