A RIM a Consumer Electronics Show-n először engedett betekintést a nagyközönség számára a PlayBookhoz készülő operációs rendszer 2.0-s verziójának minden részletébe. Bár a frissítés bétatesztjére egy ideje gyakorlatilag bárki jelentkezhet, akinek van PlayBookja, fontos, hogy az így beszerezhető kiadás nem tartalmazza azokat a natív PIM-funkciókat, tehát többek közt az üzenetkezelő rendszert vagy a naptárt, melyeket az alábbi videón láthattok működés közben.

A videó megtekintése közben nem tudtam kiverni a fejemből a gondolatot, hogy basszus RIM, ezzel kellett volna kezdeni tavaly áprilisban, az új funkciók ugyanis tényleg coolnak számítanak, és bizonyos téren egyedi megoldásokat láthatunk, csakhogy a PlayBook nem most áprilisban kerül forgalomba, hanem tavaly tavasz óta kapható (már ahol, ugye). 

Persze nézhetjük a dolog jó oldalát is, más gyártónál nem nagyon látni rá példát, hogy egy közel egy éve piacon lévő tablethez egy ilyen jelentős rendszerfrissítést adnának ki. Pedig azért más platformoknál is van azért mit behozni.

Bónusz video (lent): Bridge control, vagyis így távirányítható a PlayBook BlackBerryvel.

<

Via Inside BlackBerry

Címkék: pim os 2 playbook ces
süti beállítások módosítása