Figyelem, ez nem játék! Rövidesen NFC-tesztelésbe fogunk, méghozzá kissé házibarkács módon, egyelőre minden külső támogatás és segítség nélkül, ha már az újabb BlackBerryk úgyis azok közé a készülékek közé tartoznak, melyekben gyárilag megtalálható az NFC-modul.

9900_nfc_hatlap.jpg

Fogunk NFC chipeket programozni, kiolvasni, makrózni, két BlackBerryvel tagelni, hogy aztán a végén megállapíthassuk, hogy pontosan mire is jó ez az egész NFC a mai formájában - és persze mire lesz jó a jövőben. Az ötletet egyébként a CrackBerry tegnapi bejegyzése adta, amitől egyből késztetést éreztünk magunkban arra, hogy szanaszét tageljünk mindent a környezetünkben. 

Az ötletet tett követte, már úton is van egy tízdarabos NFC matricacsomag a tengerentúlról, remélhetőleg rövidesen megérkezik és be tudjuk a segítségükkel mutatni Nektek, mennyire egyszerű és kézenfekvő dolog ennek a misztikus, új technológiának a használata.

Ha van kedvetek, addig írjátok meg, ti mire használnátok az NFC-t, illetve egyáltalán használnátok-e, vagy szerintetek az egésszel tök fölösleges foglalkozni manapság.

És persze ha gondoljátok, nyugodtan próbáljátok ki otthon.

Címkék: tag blackberry nfc
süti beállítások módosítása