Annyira kézenfekvő volt, de eddig mégsem lépte meg a RIM, most azonban a kiszivárgott hírek szerint mégis valamilyen módon összekapcsolódik majd a Twitter és a Facebook a BlackBerry Messengerrel egy nagy, mindent átfogó közösségi masszává. Az összekapcsolódás módja kézenfekvő, és más alkalmazásokkal már régóta megvalósult: ez a BBM Connect.

A CrackBerry által megszellőztetett információk szerint a kanadaiak már javában dolgoznak egy olyan Facebook és Twitter app verzión, mely támogatni fogja a fenti összekapcsolódási módot, vagyis a felhasználó státuszüzenetei, vagy postjai megjelenhetnek a BBM felhasználói neve alatt, így a user minden kapcsolata láthatja majd, éppen mit tett közzé a népszerű közösségi felületek egyikén. Vagy mindegyikén.

Ezzel a módszerrel egyébként már rég összekötötték a foursquare-t és a BBM-et, bár ott kézenfekvő előnye is van a dolognak, hiába támogatja egyébként a helymegosztást már önmagában a BBM. Már csak azt lenne jó tudni, ezzel a két social media szolgáltatás-integrációval miért várt ennyit a RIM...

Via CrackBerry.

süti beállítások módosítása