A BlackBerryk üzenetkezelő rendszere legendásan kiemelkedő a többi okostelefon-platform közül, de még így sem tartalmaz minden olyan funkciót, melyre szüksége lehet számos felhasználónak. Semmi vész, pont erre valók az alkalmazások, közülük is elsősorban az e-mail kezelő rendszert tovább tökéletesítő Email ++.

Nemrég kérdezte tőlem valaki, hogy hogy lehet visszahívni e-mailt a BlackBerry üzenetkezelő rendszerében - a véletlenül, vagy hirtelen felindulásból elküldött üzenetek esetén ez nagy segítség lehet, de sajnos a BlackBerryk gyárilag nem ismerik ezt a funkciót. Az Email ++ egyik plusza éppen ez, vagyis az e-mailek visszahívási lehetősége, mielőtt még végleg eljutnának a címzetthez.

A program ezt egy apró trükkel oldja meg: egy a felhasználó által beállított időintervallum leteltéig az üzenet valójában nem lesz elküldve, utána egy rezgés jelzi, hogy elment az e-mail, vagyis innentől nincs visszaút.

De az Email ++ hasznos funkciói ezzel nem érnek véget: először is a program kiegészíti egy ikonsorból álló fejléccel az üzenetkezelő alkalmazást, melyből gyorsan elvégezhetők a főbb műveletek. A programal könnyebben priorizálhatók az üzenetek, lehet végre úgy válaszolni e-mailekre, hogy az idézett, vagy továbbított szöveg is szerkeszthető, könnyen konvertálhatók az e-mailek naptárbejegyzéssé, feladatokká, továbbá az Email ++ cím blokkolást, és GPS-alapján meghatározott automatikus helyzetelküldést is támogat.

Az Email ++ hasznos kiegészítő alkalmazás üzenetzsonglőröknek. A program letölthetp az App World Storefrontból, vagy az alábbi QR-kód beszkennelésével a mobiltelefonos kliensen keresztül. Az app ára 2,25 euró.

süti beállítások módosítása