A Vodafone-nal közös játékunk jövő héten a végéhez ér, de ne szomorkodjatok, egyrészt biztos lesz még hasonló játék, másrészt arra gondoltunk, hogy a játékot egy igazi rajongói találkozóval zárjuk, melyet a Vodafone Smart Store szaküzletében rendezünk jövő szerdán. És akkor következzenek a részletek:

Kedves BlackBerry Fan,

 

 A Vodafone portfoliójában régóta a legnépszerűbb okostelefonok között szerepelnek a BlackBerry készülékei, melyeket a megújult BlackBerry BIS (BlackBerry Internet Service) szolgáltatással tovább népszerűsítünk. Emellett talán már Ti is láttátok, hogy hetek óta zajlik a BerryBloggal közös játékunk, a BlackBerry felhasználók legnagyobb örömére.

Mindennek örömére szeretettel várjuk az első 15 jelentkezőt a Vodafone Be Bold! eseményére, ahol egy rövid beszélgetés erejéig Richard Sherwood, a Vodafone lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese, Kárpáti Zoltán, a BlackBerry újonnan kinevezett magyarországi vezetője és a külföldön is népszerű sztár DJ, Julia Carpenter is részt vesz. Ezután pedig szeretettel látunk az este további, kötetlen részére. Az eseményt Koi Tamás, a BerryBlog tulajdonosa moderálja.

Dátum: 2012. április 18, este 6 óra

Helyszín: Vodafone Smart Store, (Budapest, V. kerület, Deák Ferenc utca 19.)

Részvételi szándékodat kérlek az hello.hu@vodafone.com e-mail címen jelezd. Az e-mailben add meg a neved és a telefonszámod! Siess, hogy az első 15 jelentkező között légy!

Gyere, várunk!

süti beállítások módosítása