Már csak egy hét, és kezdődik Orlandóban a BlackBerry World, vele együtt a BlackBerry Jam, ami egy kifejezetten fejlesztőknek szóló fejtágítás arról, hogy az új BlackBerry 10 operációs rendszer milyen lehetőségeket rejt magában. Erről pár nappal ezelőtt írtunk kicsit részletesebben, szóval nem részletezzük újra a dolgokat, cserébe itt egy videó, amin Alec Saunders, a RIM fejlesztői kapcsolatokért felelős vezetője invitál meg mindenkit a Jam-re.

A mindig laza Saunders persze ezúttal sem felejti el megemlíteni, hogy aki regisztrál a rendezvényre, az kap egy BlackBerry 10 alfaverziót futtató készülék-prototípust ajándékba - hangsúlyozottan ennek még nem sok köze lesz a végleges telefonokhoz, gyaníthatóan telefonálni sem lehet majd rajtuk.

Ami azt illeti, nem nagyon emlékszem más gyártóra, mely hasonlóan gáláns módon osztogatná a teszteszközöket - először PlayBookot, majd később a prototípusokat. Mindebből továbbra is az jön le számomra, hogy a RIM nagyon is komolyan veszi a BlackBerry 10 fejlesztését és az alkalmazás-ökoszisztéma megerősítését. Akit kicsit is érdekelnek a mobilos fejlesztések, és már unja az iOS-Android duót, az feltétlenül kövesse figyelemmel a RIM fejlesztői konferenciáját, biztosan hallani fog érdekességeket.

 

süti beállítások módosítása