Jól kezdődik ez a nyár a kisvállalkozások számára: június elsején minden különösebb hírverés nélkül új BlackBerry-akciót indított üzleti ügyfelek számára a T-Mobile. A szolgáltatónál kizárólag ÉnCégem díjcsomaggal vehető igénybe az akció, melyben egy telefon áráért kettőt lehet hazavinni. 

encegem_2for1.jpg

A promócióban négy típus, a BlackBerry 9360, a 9780, a 9810 és a 9900 szerepel, az árakról csak annyit, hogy a két Bold 9900 például nettó 15 ezer forintért elvihető két ÉnCégem 2XL díjcsomaggal - hogy ez a díjcsomag egyébként pontosan mennyibe kerül, azt könyvelő legyen a talpán, aki kideríti, mindenesetre az az ár a két Boldért nem tűnik vészesnek.

A két 9360 ÉnCégem M-mel nettó 24 ezerért elvihető, a két 9810-ért pedig csupán 8 ezret kérnek szintén ÉnCégem 2XL-lel. A két 9780, nos, ki akar ma még OS6-os készülékeket venni, amikor a 9360 szinte minden szempontból jobb vétel? Azért senkit nem akarunk megfosztani a választás lehetőségétől, a részleteket megtaláljátok a Magyar Telekom üzleti szolgáltatásoknak dedikált weboldalán.

Most már csak az van hátra, hogy a lakossági T-Mobile ügyfelek számára is kínált ajánlatokban is újítson valamit szolgáltató. Mondjuk amivel versenyképesebbé válik az ezen a téren brillírozó Vodafone-nal szemben. Talán nem is kell már erre olyan sokat várni...

süti beállítások módosítása