Akkor eljött hát ez a pillanat is. Sajtóközlemény, azonnali kiadásra.

BUDAPEST, 2012. június 11. -- Hosszú hetek, sőt hónapok előkészítő, egyeztető munkálatait követően a BerryBlog ma hivatalosan is bejelenti, hogy tulajdonrészt vásárolt a Research in Motionben (NASDAQ:RIMM), a BlackBerry okostelefonok gyártójában. A felek a tranzakció részleteit nem hozták nyilvánosságra. A blog ezzel bizonyítja hosszútávú elkötelezettségét a kanadai okostelefon-gyártó iránt, cserébe a RIM vállalta, hogy a jövőben mindent megtesz annak érdekében, hogy új technológiai vívmányaival megtartsa meghatározó szerepét az okostelefon-szegmensben.

"Örülünk, hogy mostantól nem kizárólag a RIM technológiai vívmányai jutnak el hozzánk, hanem a cég pénzügyi sikereiből is részesedhetünk. Hisszük, hogy a BlackBerry 10 operációs rendszerrel a RIM fordulatot érhet el az okostelefon-szegmensben és egyre több felhasználó és fejlesztő fedezi majd fel a platformban rejlő egyedülálló lehetőségeket" -- nyilatkozta Tom & Berry, a BerryBlog tulajdonosa.

"A BerryBlog közel másfél éve meghatározó partnere a RIM-nek Magyarországon, a blog olvasótábora, közössége pedig nagyban hozzájárult a BlackBerry márka magyarországi jelenlétének erősítéséhez. A mai tranzakció ennek a gyümölcsöző kapcsolatnak a továbbépítése" -- mondta el Thorsten Heins, a RIM elnök-vezérigazgatója.

A BerryBlog a megállapodással egyidőben új szolgáltatást illeszt a portfóliójába, ez a részvényárfolyam-figyelés, mely a jobb hasábban található NASDAQ:RIMM feliratú dobozban tünteti fel a gyártó részvényeinek aktuális árfolyamát. A blog tartalmi összetételét a jelen megállapodás semmilyen más formában nem befolyásolja.

Oké, most már elég a komolytalanságból! Itt állandóan csak ilyen hülyeségeket lehet olvasni mostanában! Az a vicc, hogy ez komoly (na jó, legalábbis részben), és bizonyítékunk is van rá. Íme:

kbc.jpg

Címkék: részvény rim rimm
süti beállítások módosítása