A Vodafone-nál az utóbbi időben kifejezetten jó ajánlatokat kapnak a BlackBerry-felhasználók, emlékezhettek, hogy a tarifákba épített BIS is a pirosaknál jelent meg a lakossági díjcsomagoknál. Most azoknak kedvez a cég, akik külföldön is szeretnék használni a BlackBerryjüket, feltéve, ha az a külföld az Európai Unió területét jelenti.

A pirosak új díjcsomag-opciója, az Európai Napijegy az aktiválás után hazai perc- és SMS-díjakat biztosít, valamint a csomaghoz tartozik egy napi 50 megabájtos forgalmi keret is, mely a BlackBerry-felhasználók számára nem hogy egy napra, akár egy hétre is elegendő. Talán emlékeztek rá, a Vodafone a tavaszi változásokig ennyi adatmennyiséget adott egy egész hónapra a lakossági BIS-előfizetőknek.

voda_logo.jpg

A szolgáltató azért nem adja ingyen a külföldi okostelefonos kánaánt, naponta 990 forintot kell leszurkolnia annak, aki hazai tarifákkal akar beszélni és kvázi (BlackBerrys viszonylatban) korlátlan adatforgalmat szeretne az EU tagországaiban, plusz Norvégiában, Lichtensteinben és Izlandon. 

A csomag egyébként minden okostelefon-felhasználó számára elérhető, általában ezekből a jóságokból azonban adminisztrációs okokból a BlackBerry-felhasználókat kihagyják (lásd T-Mobile Travel&Surf). Szerencsére a Vodafone esetében gondoltak mindenkire, remélhetőleg ezzel ismét csak jó példával járt elől a szolgáltató.

Címkék: vodafone roaming
süti beállítások módosítása