Egy pillanatra sem áll meg a legnépszerűbb közösségi oldalhoz fejlesztett BB-s mobil kliens, a Facebook app fejlesztése. Az immár 3.2-es verziónál járó alkalmazás egyelőre csak a tesztelők számára érhető el, de egy-két bétaváltozat után jöhet a végleges kiadás - talán még a nyáron.

face32_b.jpg

A program új verziója most érkezett el az újabb bétaverzióhoz, a 3.2.0.8-as számozást viselő kiadásba egy csomó olyan funkciót beépítettek, amit régóta kért a közösség. Az újdonságok mind a központi fejlesztést jelentő eseménykezelés köré csoportosulnak, így mostantól több és részletesebb információ áll rendelkezésre a facebookos eseményekről (event), meg lehet nézni, ki és mit jelzett vissza, satöbbi. 

Aki úgy érzi, nem tudott eddig e nélkül élni, annak most már tényleg nem kell sokat várnia, és a csoportok kezelése után lesz végre eseménykezelés is a BB-s Facebook-kliensben. Lássuk, melyik szülinapi partit szervezitek meg vele először!

Az új Facebook app egyelőre a BlackBerry Beta Zone-ban érhető el.


Mutasd meg, mekkora rajongó vagy, küldj be pályaművet a BerryBlog rajongói pályázatára! Főnyeremény egy BlackBerry 9900, részletek az alábbi posztban.

süti beállítások módosítása