Még ha nem is az eredetileg tervezett időpontban, de eljött végre ez a pillanat is, lezárult a BerryBlog augusztus elején indult rajongói pályázatának eredményhirdetése. A felhívásra több tucatnyi pályamunka érkezett, a legkülönfélébb műfajokban - volt aki reklám forgatókönyvet küldött, volt aki verset írt, vagy karikatúrát készített, és jöttek nagyon profi reklámfilmek is.

A zsűrinek nem volt könnyű dolga kiválasztani ezek közül azokat a pályázatokat, melyek a három fődíjat érdemlik, sok esetben az volt az érzésünk kicsit, hogy almát hasonlítunk körtéhez, de végül meg kellett hozni a döntést, fődíj csak egy van, emellett még két telefon jár a második és harmadik helyezettnek. Ettől függetlenül ahogy ígértük, senki nem dolgozott hiába, minden pályázó kap tőlünk egy ajándékcsomagot, reméljük tetszeni fog, hasznát fogjátok venni, és úgy érzitek, megérte beküldeni a pályamunkát nekünk.

Na nem is nagyon szaporítanánk tovább a szót, jöjjön a BerryBlog első rajongói pályázatának eredményhirdetése, következzen a harmadik díj, egy vers, Fekete tesó címmel, Adler Erika tollából.

Fekete tesó
 
Álmomban megfogott,
egy tündér pislogott
valami csillogott.
Ébren álmodom
mikor lesz telefonom?
Mikor aztán a sors
meglepett választani
sem engedett.
Nekem teremtett!
Bánni se volt rá időm
rögtön hozzám nőtt.
Magára hagyni nem merem
túl sok ember vágya,
szomorkodnék nagyon utána!
Lecserélni?! szó se róla :
nincs pót apja!
Rám van szabva, ismer jól
megkímélem mindenkor.
Dokumentálja életem
fényképeket ha nézegetem.
Memória akumlátor feltöltve,
okos és szép büszkeségem
nagy segítségem.
Bevásárlásnál ő a központ
elvesznék a forgatagba
BlackBerrymbe kapaszkodva.
megtalálom a helyet.
Esküszöm az égre
BlackBerry a vérem!
Üzenet e-mail sem gond
célba ér előbb mint én!
Zene ,film ,kamera
Facebook és a messenger
több nyelven támogatott
ezt így hidd el!

Esküszöm az égre, BlackBerry a vérem! - ez akár egy himnusz sora is lehetne, annyira szívből jövő, igazi rajongótól származó felkiáltás, hogy méltán érdemli meg a pályázat harmadik díját, a BlackBerry 9360-as okostelefont! Erikával még ma felvesszük a kapcsolatot a nyeremény célba juttatása kapcsán, gratulálunk, ha lesz a BerryBlognak himnusza, tudjuk kit kérjünk fel szerzőnek!

A pályázat második helyezettjének kilétét még ma megismerhetitek, gyertek vissza a BerryBlogra később!

süti beállítások módosítása