2012. december 11. emlékezetes nap volt a legtöbb BlackBerry-tulajnak, ha emlékeztek (hehe), akkor jelent meg a BBM csevegőszoftver új funkciója, a hanghívási lehetőség. Bár a szolgáltatást csak Wi-Fi -n keresztül lehet azóta is elérni (már legalábbis a legtöbb modell esetében), a BlackBerry szerint így is nagyon népszerű a beszédhívás funkció, amit a legújabb BBM-frissítéssel immár az OS5-ös készülékeken is el lehet érni.

bbmvoice.jpg

A BlackBerry tegnap az új verzió érkezésével együtt bejelentette, hogy a szolgáltatás indulása óta 50 millió hanghívást bonyolítottunk rajta, ami azért elég szép mennyiség, ismerve a rendszer jelenlegi és korábbi korlátait (csak Wi-Fi-n működik, csak BlackBerryk közt, és eleinte csak OS7-re volt elérhető).

A BB10 érkezésével a BBM Voice még jobb lett, például már mobilhálózaton keresztül is enged hívni, valamint támogatja a HD-voice funkciót, ami elképesztő hangminőséget produkál (de tényleg, megdöbbentő a különbség a hagyományos hanghíváshoz képest), persze ehhez két BB10-es eszköz kell.

Szóval a lényeg, hogy aki OS5-ös eszközt használ, mindenképpen frissítse a BBM-et (aki nem, annak sem árthat), és telefonáljon sokat a BBM-ismerőseivel!

Címkék: voice bbm os5
süti beállítások módosítása