Az ember csütörtökön többnyire nem keres új készülékeket a mobilszolgáltatók árlistáiban, a cégek többnyire hétfőn vagy pénteken frissítenek, éppen ezért meglepetés -- duplán is --, hogy a Telenor árlistájára a mai dátummal felkerül a BlackBerry Q10. Ezzel a szolgáltató az országban elsőként kezdheti meg a forgalmazását a telefonnak (a T-Mobile-ra még egy hetet legalább várni kell, a Voda pedig állítólag még a Z10-zel is eléggé hadilábon áll). A készülék bevezetése egyébként láthatóan még a weboldalt karbantartó kollégákat is meglephette, legalábbis eddig nem sikerült képet találniuk a telefonhoz, ami egyébként kizárólag fekete színben lesz elérhető az operátornál (időközben meglett a kép, hurrá!)

telenor_logo_black.jpg

Az árlistából kiderül, hogy a telefonért a legolcsóbb tarifák mellett 175 ezer forintot kell leszurkolni, de hazavihető ingyen is a kedvencemmel, a havi 30 ezerbe kerülő SmartTarifa Extra 7-tel. Jó hír, hogy a T-Mobile után már a Telenor is kínál kamatmentes részletfizetést, a Q10 ilyen konstrukcióban is elvihető. Még jobb hír, hogy a Telenornál kapható Q10-ek jó eséllyel kártyafüggetlenek, de ha valaki kérdezi, ezt nem én mondtam.

A mától érvényes árlistát, az árakkal megtaláljátok erre a linkre kattintva, de mielőtt rohannátok a legközelebbi Telenor shopba vásárolni, azért érdeklődjetek, mert erősen kétlem, hogy az összes üzletben elérhető a készülék, sőt.

Kösz a tippet OZ-nak!

Címkék: telenor q10
süti beállítások módosítása