A BlackBerry a Z10 megjelenésével nem csak a formátumot (ful touch) tekintve újított, hanem a készülék mellé érkező kiegészítőket nézve is, hiszen olyan tartozékok érkeztek a telefonhoz, mint a kettéhajtható kemény tok, vagy a kijelző elé behajtható plüss fedéllel rendelkező flip shell. Most pedig itt egy koncepció, ami a legeslegklasszikusabb BlackBerry-kiegészítő, a zsebben hordható bőrtok (vagy pocket) továbbgondolásával jött létre.

peakcase_1.jpg

Az egyelőre csak koncepció szintjén létező tok különlegessége, hogy a telefon bal oldalán található üzenetértesítéseket egy kis kivágás révén jól látni akkor is, ha a telefon benne van a tokban, plusz rá lehet dugni a készülékre a töltőt is, hiszen a töltőcsatlakozó ugyanezen, a telefonnak egyébként szabadon lévő oldalán található. 

peakcase_2.jpg

A tokon még egy kis lyukacska is ki van vájva a LED számára, hogy akkor is lehessen látni a bejövő üzenet értesítést, ha a tokban van a telefon. 

peakcase_3.jpg

Nem mondom, szokatlan formájú egy tok, ráadásul tényleg jól mutatnak a Z10 üzenetikonjai, már csak azt kéne megoldani, hogy a telefon sarkai és élei ne nagyon legyenek szabadon, mert félő, hogy sérülnek, ha lepottyan a cucc. Mit gondolsz, érdemes továbbgondolnia a koncepciót a BlackBerry angol dizájntervezőjének?

Via BerryFlow.

Címkék: tok pocket holster z10
süti beállítások módosítása