Múlt hét végén kicsit felpezsdült az élet a BlackBerry háza táján, na nem az átszervezések további folytatására gondolok, ami -- súlyához mérten legalábbis -- kellően nagy port kavart ügy lett. A kanadai cég világszerte kiküldött több lapnak és blognak egy meghívót egy titokzatos, szerdai rendezvényre, amit egyszerre tartanak több országban is -- alighanem olyasmi módon, ahogy a BB10 bejelentés is zajlott, vagyis egy helyen lesz valami esemény, amit közvetítenek több helyszínre is.

A pletykagyárnak több se kellett, azonnal elkezdtek záporozni a találgatások, van aki esküszik rá, hogy a Z30-at fogják leleplezni Heinsék, de a legvalószínűbb verzió mégis az, hogy a multiplatformos BlackBerry Messenger startol el, alighanem először Androidon, aztán rövidesen azt követően iOS-en. Ezt támasztja alá legalábbis, hogy a Samsung meglehetősen abszurd módon egyre aktívabban reklámozza a BBM-et, egyelőre Dél-Afrikában. Meg aztán az egész multiplatformos BBM-varázslást nyárra ígérték, a nyárból pedig a maival együtt már csak hat nap van hátra.

bbm_samu.jpg

Aztán az is lehet, hogy valami teljesen más, ennél sokkal lagymatagabb bejelentés várható, remélhetőleg azért ettől függetlenül, vagy ezzel együtt is izgalmasnak ígérkezik majd ez a hét, illetve hónap, hiszen elég sok mindennel adós a BlackBerry az őszre.

Címkék: samsung bbm z30
süti beállítások módosítása