Hohó, kérem szépen, ez a vonat most úgy ment el mellettünk, hogy gyakorlatilag észre sem vettük, bizonyára a BlackBerry sanyarú sorsa feletti sírás-rívás közepette, vagy egyszerűen csak egyéb bokros teendőink miatt nem tűnt fel, hogy a BlackBerry legújabb BB OS7-alapú (!) készüléke, a 9720 megjelent Magyarországon, a Magyar Telekom kínálatában. A telefon információink szerint október elseje óta érhető el az üzletekben, kiváltva a 9790-es és tulajdonképpen a 9320-as modelleket is, mivel annyival jobb az újdonság, mint amennyivel nem drágább.

9720_white.jpg

Konkrétan a BlackBerry 9720 listaáron, előfizetés nélkül 60 ezer forintért elvihető (ugyanennyibe kerül Dominóval is), 2 év hűségvállalással pedig 57.090 forint a telefon. Ha valaki díjcsomagra is vállal hűséget, az árat egészen 13.970 forintig leviheti, ám ekkor már havi 20 ezer forintos díjcsomagra kell előfizetni. 

A BlackBerry 9720 egyébiránt egy olyasmi érintőkijelzős és QWERTY hibrid telefon, mint a 9790, de inkább a Q5-höz hasonlít, leszámítva, hogy ennek vannak híváskezelő gombjai, a BB10-es verziónak pedig nincsenek. Az újdonságról hamarosan mindent megtudhatsz itt, a BerryBlogon!

Majd elfelejtettem: a telefon fekete mellett fehér színben is kapható!

süti beállítások módosítása