Tudom-tudom, egyelőre még maga a készülék, a BlackBerry új zászlóshajója, a Z30 sem nagyon kapható itthon, mindenesetre egyrészt azért itt-ott már beszerezhető, másrészt meg nem árthat felkészülni a vásárlásra, szóval már most szólok: megérkeztek a BlackBerry Z30-hoz passzoló eredeti, gyári tartozékok a BerryBolt webáruház-partneréhez, a BerryBolthoz! 

z30_pocket2.jpg

A webshop kínálatában az eredeti kiegészítők közt immáron raktárról elérhető a klasszikus aktív bőrtok, ugyanennek a kiegészítőnek az övcsipeszre aggatható változata, kétféle flip bőrtok (feketében és fehérben), valamint a kemény műanyag tok, aminek érdekessége, hogy a hátlapja kihajtható és így a tok állványként is képes működni. Aki a telefonja kijelzőjét extra védelemmel látná el, annak a gyári kijelzővédő-fólia lesz a kedvence, ami biztosan passzol a telefonra.

Most már csak azt kell megvárni, míg tényleg széles körben elérhetővé válik a telefon, addigra pedig a BerryBolt kínálata is kibővül majd újabb tartozékokkal, kiegészítőkkel -- ne feledjétek, jön a karácsony, idénre pedig különleges meglepetésekkel készül az ország első számú BlackBerry-webshopja!

A BlackBerry Z30 tartozékokhoz kattints ide!

süti beállítások módosítása