Gőzerővel beindult a karácsonyi bevásárlási szezon, ilyenkor minden kereskedő akciózik, leporolja az adventi naptárat és kisöpri a készleteket. A Telekom (korábban T-Mobile) is így tesz, a szolgáltató a BlackBerryvel karöltve elképesztő akciót hirdetett a kanadaiak első BB10-es okostelefonjára, a BlackBerry Z10-re.

z10_press.jpg

Gyorsan a lényeg: a telefon, amiért alig pár hónapja még több mint százezer forintot kellett kiadni, most 53 ezer forintba kerül online rendelés esetén, ha vállalod, hogy két évig nem váltasz szolgáltató (díjcsomagra nem kell hűséget vállalni). Ha dominóval akarod megvenni a telefont, azt is megteheted, ekkor 69 ezrest kell kicsengetni a mobilért. A Z10-ból a Telekomnál ráadásul -- ahogy eddig -- fekete és fehér színű változat is elérhető!

Azt hiszem, ez már tényleg az az árkategória, ami még a sarki GSM-boltok érdekes árképzéssel kialakított árait is veri, megkockáztatom külföldről sem érdemes rendelni, mert bár lehet, hogy vannak még ennél is olcsóbb beszerzési források, de postával meg az egész macerával együtt már nem éri meg az egész.

Más kérdés, hogy mi van akkor, ha nem a Telekom a szolgáltatód, mivel ezek a készülékek nem kártyafüggetlenek. Nos, a Telenornál 144 ezer a minimálcsomagos készülékár, a Vodánál meg,.. nos náluk jelenleg nincs árlistán a Z10.

Címkék: telekom t-mobile z10
süti beállítások módosítása