Amerikai elnöknek lenni nem egyszerű munka, azt hiszed, hogy te vagy a legnagyobb megmondóember, aztán rájössz, hogy valójában te vagy az, akinek mindenki megmond és előír mindent. Például azt is, hogy milyen telefont használhatsz. Az Egyesült Államok 44. elnöke számára szerencsére ez köztudottan nem okoz problémát, Barack Obama BlackBerry-függősége gyakorlatilag az elnök megválasztása óta közismert tény.

classified.jpg

Az elnök a minap a Fehér Házban egy kampányrendezvényen fiatalok kérdésére válaszolt, és persze szóba került az is, hogy milyen telefont használ az USA első embere. Konkrétan, hogy használ-e iPhone-t. Obamát láthatóan nem lepte meg a kérdés (gondolom kapott már keményebbeket is azért), úgyhogy a megfelelő -- politikailag abszolút korrekt -- választ adta rá:

"Biztonsági okokból nem használhatok iPhone-t..."

Valaki meglepődött? Egyébként az Obama-családban azért van néhány Apple-készülék, az elnök lányai például iPhone-t nyúznak, illetve mr president egy iPaddel is rendelkezik, amire bizonyára nem érkeznek meg a "céges" levelei. Ami azt illeti, ez a szupertitkos belsős e-mail cím nem egészen tucatnyi beavatott körében ismert, de mint látható így is el lehet azért vezetni egy világhatalmat a mai korban.

Via Yahoo news.

süti beállítások módosítása