Manapság, amikor a csapból is az folyik, hogy mindenkit, érted MINDENKIT orrba-szájba lehallgatnak, megfigyelnek, egyre többekre vetül rá a félelem árnyéka. Nem csoda, hiszen MINDENKI elképesztően értékes és bizalmas információkat tárol a telefonján, amire bizonyára RENGETEGEN kíváncsiak. Ja, hogy céges meg kormányzati adatok? Az meg kit érdekel?

Ilyen vészterhes időkben bizony az egyszerű közembernek is kijár a hétpecsétes információbiztonság, legalábbis így gondolták azok a tagok, akik megálmodták a Blackphone-t, a világ legbiztonságosabb mobiltelefonját. Hogy mitől olyan biztonságos, azt nem árulják el (egyelőre), de már készült egy nagyon trendi videó róla, ami alapján egy biztos: Az hétszentség, hogy ezt a terméket nem cégeknek akarják eladni.

blackphone.jpg

Szóval van egy telefon, ami kétségtelenül fekete is, meg telefon is, na meg annyit lehet még róla tudni, hogy android fut rajta, illetve annak egy mutációja, amit PrivatOS-nek (!) hívnak. De nem akarom lelőni a videó összes poénját, készüljetek az adrenalinbombára!

Hát ennyi, további részletek Barcelonában, a Mobile World Congressen.

Via Blackphone.

süti beállítások módosítása