Ha a BlackBerrydhez különféle eredeti, gyári tartozékokat szeretnél begyűjteni, keresve sem találhatsz jobb helyet a BerryBoltnál, mely hivatalos forrásból származó, állandó árukészlettel rendelkezik az összes kurrens készülékhez kapható kiegészítőkből. A BerryBoltra idén komoly átalakulások várnak, hogy még kényelmesebbé, még egyszerűbbé váljon a vásárlás, emellett szeretnénk új csatornákon is kommunikálni a meglévő és potenciális vásárlóinkkal.

Ezért a hasonló profilú hazai kereskedők közül elsőként elindítottuk -- egyelőre kísérleti jelleggel -- a BerryBolt BBM-csatornáját, ahol minden új termékről vagy akcióról, illetve úgy általában minden, a webshopot érintő változásról azonnal értesülhetsz. A csatornára ráadásul nem egy egyirányú szócsőként tekintünk, hiszen hétköznaponta 9:00-tól 17:00-ig direkt chatben is megkereshetsz minket bármilyen kérdéssel, legyen szó akár folyamatban lévő megrendelésről, vagy termékekkel kapcsolatos további tájékoztatásról. 

bbolt_chn.jpg

A csatorna előfizető emellett a tervek szerint időről-időre különböző egyedi akcióban vehetnek részt. Mint például most -- ha február 7-ig csatlakozol, a második poszthoz írt kommentben szereplő kuponkóddal 10% kedvezményt kaphatsz a vásárlásod összegéből. Ne feledd a rendeléskor a megjegyzés mezőbe feltüntetni a BBM-felhasználóneved, amivel csatlakoztál a csatornához!

Csatlakozni a fenti QR-kód beszkennelésével tudsz, vagy egyszerűen csak keress rá a BerryBoltra (vagy írd be a fenti PIN-t), nem fogod eltéveszteni! 

Címkék: akció berrybolt
süti beállítások módosítása