Bár a Telenornál a készülékek menüben már régóta nem számít (kiemelt) márkának a BlackBerry, azért még a propelleres szolgáltatónál is akad egy-egy Z10 a bolt valamelyik elhagyatottabb sarkában, uram bocsá' a raktár egyik pókhálós szegletében. És a jelek szerint érdemes nyitott szemmel vizslatni olykor a készülékárlistát, ugyanis az idő előrehaladtával meglepően olcsó lett a BlackBerry első érintőkijelzős BB10-es készüléke itt is, akárcsak a Telekomnál.

telenor_logo_black.jpg

A Telenor legfrissebb, múlt hét vége óta élő árlistájában tényleg már csak a Z10 szerepel egyedüli BlackBerryként, jó hír viszont, hogy mostanra bármilyen előfizetéssel veszed meg a szolgáltatónál a készüléket, legfeljebb 59.900 forintot (3XS kategóriájú előfizetéssel, két év hűséggel) kell érte fizetned, de inkább 49.900 forintot (2XS kategóriájú előfizetéssel, két év hűségvállalással).

Érdekes módon a feltöltőkártyás csapat távolról sem dolgozik ilyen jó árakkal, még mindig 150 ezer forint egy Z10 Praktikummal, ami vagy azt jelenti, hogy a Telenornál tényleg két csapat árazza az előfizetéses és feltöltőkártyás megoldásokat (és ezek egyáltalán nem kommunikálnak egymással), vagy a Telenor NAGYON szeretné, ha 2 évre leszerződnél hozzá, kerül amibe kerül alapon.

Akárhogy is van, a lényeg, hogy aki igazán olcsó BB10-es BlackBerryt szeretne magának, már két hazai szolgáltatónál is jelentkezhet érte.

süti beállítások módosítása