Aki régi motoros a BlackBerrysek közt, bizonyára jól emlékszik rá, hogy a legtöbb készülékhez gyártottak a kanadaiak valamilyen asztali bölcsőt, vagy dokkolót. A BB10-es modellek közül egyedül a Z10-hez készült ilyen kiegészítő, mely immár örömmel jelentjük, hogy a BerryBolt kínálatában is megtalálható!

multimedia_z10.jpg

A BlackBerry Z10-hez készült gyári, multimédiás dokkoló több egyszerű töltőnél: a microUSB csatlakozó töltésre és adatátvitelre egyaránt használható, míg a dokkoló HDMI-kiemenete a telefon kijelzőjének a képét másolja TV-re, vagy más kijelzőre. Vagy ha akarod, zenét is lejátszhatsz a segítségével a telefonról, ha olyan erősítőhöz csatlakoztatod a dokkolót, mely rendelkezik HDMI-bemenettel.

A kiegészítőt éppúgy használhatod a nappaliban, mint az irodában, vagy éppen az éjjeliszekrényeden, utóbbi esetben lesz egy nagyon menő ébresztőórád is egyben.

A BlackBerry Z10 multimédiás dokkolót most február 14-ig 10% kedvezménnyel rendelheted elő a BerryBoltban. A termék előreláthatóan február közepétől lesz elérhető (megrendeléshez kattints erre a linkre).

süti beállítások módosítása