Tavasszal sok változást ígértünk a BerryBlog édestestvéreként kezelt webshopban, a BerryBoltban, mely a kezdeti hobbiprojektet követően mostanra a legnagyobb választékot kínáló, gyári BlackBerry tartozékokat árusító bolttá nőtte ki magát Magyarországon. Ahogy arról korábban már írtunk, igazi mérföldkőként tekintünk arra, hogy áprilistól immár nem csak tartozékokat, hanem gyártói forrásból származó szolgáltatófüggetlen BlackBerryket is kínálunk nektek, mostantól pedig -- a húsvéti ünnepeket követően -- a BerryBolt ismét megújult, mondhatni újjászületett.

Az új BerryBolt először is szebb és modernebb lett, mint a régi, és ami a legfontosabb, a tervezése során mindvégig az lebegett a szemünk előtt, hogy könnyebben használhassátok a webshopot. Ennek érdekében egyebek mellett egyszerűsítettünk a menüstruktúrán, így mostantól minden terméket a fejlécből kiindulva érhettek el, ahol típusok szerint és a termékek jellege szerint is tudtok csemegézni. Szintén fontos változás, hogy az új BerryBoltban a vásárláshoz már nem kötelező regisztrálnod (bár ez ha a későbbiekben is szeretnél nálunk vásárolni, akkor még mindig nagyban megkönnyíti a dolgodat), a vásárlásnál elég egyszer megadni a megrendelő nevét és a szállítási paramétereket.

berrybolt_new.jpg

Az új webshop emellett bevallottan nem csak eladni akar, hanem tevékenyen hozzá is járul ahhoz, hogy a nálunk vásárolt termékeket (elsősorban a telefonokat) minél könnyebben használatba vehesd, így a rövid beállítási útmutatók, tippek-trükkök rendszeresen megjelennek majd a weboldalon. Szintén fontosnak tartottuk, hogy a "BlackBerry-életérzésből" egy kicsit többet mutassunk a vásárlóinknak, ezért megjelentek a folyamatosan frissülő blogposztok, melyek egyébként javarészt innen, a BerryBlogról kerülnek át a BerryBoltba.

Újdonság továbbá a "Tárlat" rovat, melyben a BerryBlogon korábban többször is megjelent fotós, Horváth László fotóit nézhetitek meg -- ezek különlegessége amellett, hogy mindegyik művészi értékkel bír, hogy a fotók egytől egyig Laci BlackBerry Q10-esével készültek. Nem titkolt célunk, hogy a Tárlat rovatot rendszeressé tegyük, emellett lehetőséget szeretnénk biztosítani Nektek arra, hogy a számotokra kedves képeket a falaitokon is viszont láthassátok, erről azonban majd később.

A BerryBolt fejlesztése a mostani megújulást követően természetesen nem áll le, még a tavasszal várhatók további újdonságok, érdekességek, melyek révén remélhetőleg a webshopunk méginkább kiemelkedhet majd a szürkeségből, és tényleg nem csak a vásárlás miatt látogattok majd el az oldalra, hanem mert éppúgy az otthonotoknak érzitek majd, mint a BerryBlogot.

Ezúton átadjuk tehát nektek az új webshopot, és mivel ilyenkor illik valamivel ünnepelni is, ezért mi azzal ünnepeljük meg az új BerryBoltot, hogy a hét hátralévő részében (péntek éjfélig) minden, 1000 forintot meghaladó rendelés esetén elengedjük a szállítási díjat. 

Jó böngészést, kellemes(ebb) vásárlást mindenkinek! Találkozunk a BerryBoltban!

süti beállítások módosítása