A BlackBerry Z10, a BlackBerry egyik legjobb ár-érték arányú okostelefonja lett mostanra, a hozzá tartozó kiegészítőkkel pedig méginkább ki tudod használni a készülék tudását, mely immár jóval túlmutat e-mailek és üzenetek írásán és fogadásán: a Z10 igazi multimédiás mindenes, amihez most egy olyan kiegészítőcsomagot kínál a BerryBolt, mellyel hatékonyabban ki tudod használni a képességeit.

z10_csomag2.jpg

A Z10 multimédiás szett egy eredeti, gyári dokkolóból, valamint egy gyári töltőből és USB kábelből áll, így a telefonodat egy HDMI kábellel (a kábel nem a csomag tartozéka!) bármilyen, HDMI-bemenettel rendelkező tévéhez vagy projektorhoz csatlakoztatni tudod, miközben egyszerre töltheted is a készüléket.

A dokkolót és a töltőt emellett használhatod az irodában vagy akár az éjjeliszekrényeden is, utóbbi esetben egyben egy stílusos ébresztőóraként funkcionálhat a Z10-ed.

A Z10 multimédiás szett megvásárlásával most az eredeti árhoz képest 2990 forintot spórolhatsz. Az akció a készlet erejéig tart. Vásárláshoz katt ide!

süti beállítások módosítása