Bringázni jó. Bringázni menő. Ráadásul egyre többen űzik ezt a "sportot" itthon is, hála annak, hogy az autósok ma már nem annyira idióták (tisztelet a kivételnek), mint pár évvel ezelőtt voltak, és nem feltétlenül egy leküzdendő akadályként tekintenek a kerekesekre. Aki pedig rendszeresen, komoly sportként tekint a kerékpárra, az tudja csak igazán, mekkora királyság valójában a tekerés. És olykor jó elnézni azokat, akik mindezt igazán profi szinten művelik.

groupride_froome.jpg

A The Group Ride BBM-csatorna elsősorban ezekről a sportolókról -- Alberto Contadorokról, Christopher Froome-okról vagy éppen Thomas Voecklerekről -- szól, akik az egész életüket felteszik rá, hogy ott legyenek a Pro Tour versenyeken és eljussanak az emberi teljesítőképesség határáig (vagy akár azon túl is). A csatorna elsősorban fotóblogként működik, de a szabadidős kerékpársporthoz ez a műfaj amúgy is kitűnően passzol, szóval jó helye van a BBM-csatornák egyre népesebb körében.

A csatornát az alábbi QR-kód beszkennelésével, vagy a lenti kód keresőbe írásával tudjátok felvenni a kedvenc csatornáitok közé. És ne feledjétek, már csak három nap, és rajtol a Giro!

groupride_qr.jpg


BBM-et használsz, de még nem iratkoztál fel a BerryBlog BBM-csatornájára? Csatlakozz az egyik legfrissebb közösséghez a C000190A7 PIN-nel, vagy keress rá a BerryBlogra a csatornák közt!

süti beállítások módosítása