A BlackBerryket sokszor éri az a kritika, hogy kevés alkalmazás érhető el a piactereken hozzájuk, ami bizonyos helyzetekben tényleg annyira nyilvánvaló, hogy már-már kiböki az ember szemét. Itt van például a focivébé, amihez csak magyar fejlesztésű appból is van vagy féltucatnyi a Google Play Store-ban vagy az App Store-ban. Ráadásul ezekkel nem csak az eredménytáblát lehet megnézni, hanem akár magát a meccset is, élőben. Szerencsére BB10-en is van olyan alkalmazás, amivel élőben lehet követni a magyar közvetítéseket. Úgy hívják, hogy böngésző.

focivb.jpg

Ha szeretnéd te is kedvenc csapatod szereplését nyomon követni, de éppen úton vagy valamerre, vagy kitúrtak a tévé elől, kapd elő a BlackBerrydet, és pötyögd be a Telesport FIFAVB aloldalának URL-jét a böngészőbe (www.telesport.hu/fifavb), és máris indulhat a szurkolás! Az oldalon egyébként a már lejátszott meccseket is megtalálod, ezeknél ráadásul tudsz előre-hátra tekerni!

Azért arra vigyázz, hogy a nagy meccsnézés közben csatlakozz egy lehetőség szerint kellően stabil Wi-Fi hálózathoz, különben könnyen leapadhat a havi mobilinternet-kereted!

(Csak halkan jegyzem meg, hogy böngészőből sem Androidon sem iOS*-en nem lehet követni a mérkőzéseket. Azt pedig végképp nem is merem mondani, hogy HDMI-összeköttetéssel akár nagy tévén vagy projektoron is mehet a meccsnézés -- tévéelőfizetés nélkül!)

*közben valaki jelezte, hogy iOS-en megy a stream, úgyhogy ezennel ünnepélyesen megkövetem az Apple-t.

süti beállítások módosítása