A csempék és az okostelefonok a Microsoft-féle Windows Phone megjelenése óta többé-kevésbé jól megférnek egymással, bár a PC-ken futó Windows esetében ugyebár kénytelen volt csempeügyben visszavonulót fújni a szoftvergyártó. Most viszont itt van megint egy okostelefon, a BlackBerry Passport, melynek kapcsán egyre több felől hallani, hogy leginkább egy kijelzővel és gombokkal ellátott csempére emlékeztet. És mennyire jó ez a hasonlat!

A BerryFlow házi dizájnere, Pootermobile eljátszott a gondolattal, hogy miként is nézne ki a szeptemberben érkező BlackBestia, vagyis a BlackBerry Passport különböző színösszeállításokban, így fekete-vörösben, fekete-kékben, netán fekete-sárgában, vagy fehér-sárgában. Bár a BlackBerry részéről eddig semmiféle hivatalos infó nem érkezett azzal kapcsolatban, hogy a Passport milyen színválasztékkal lesz elérhető, nagyon remélem, hogy a telefont gyártó Foxconnál, illetve a BlackBerrynél látják, illetve látták ezeket a terveket.

Merthogy hangsúlyozom, ezek csak tervek, vagyis számítógépes rajzok, melyek nem a BlackBerrytól származnak, vagyis egyáltalán nem biztos, hogy kapható lesz mondjuk vörösben a Passport. Az viszont már biztos, hogy a BlackBerry új nagyágyúja pont így fog kinézni, vagyis óriási, 4,5 hüvelykes, 1:1-es képátlójú kijelzővel rendelkezik, valamint egy háromsoros, érintésérzékeny fizikai gombsorral is felszerelik. A kialakítását tekintve a készülék teljesen egyedülálló színt visz tehát az egy kaptafára készülő okostelefonok unalmas világába.

Lehet, hogy itt az ideje másként gondolnod a csempékre...

Via BerryFlow.

süti beállítások módosítása