Hónapok óta megjelent már, nagyon sokan kíváncsiak voltak rá, de most végre nem kell rá tovább várni: szeptember második felében Európában is forgalomba kerül hivatalosan a BlackBerry Z3, vagyis a kanadai cég első olyan okostelefonja, mely a Passport és a Classic mellett az új generációs irányvonalat követi a termékkínálatban. Az európai piacon újdonságnak számító, elérhető árú BB10-es készülék a kontinensen elsők közt a BerryBolt kínálatában is elérhető szeptember 23-tól.

z3_angled.jpg

A BlackBerry Z3 egy letisztult, minimalista dizájnnal ellátott, teljes érintőkijelzős BlackBerry, mely leginkább azok számára lehet jó választás, akik egy kitűnő ár/érték arányú okostelefonra vágynak. Az öthüvelykes kijelzővel rendelkező készülék gyárilag a BlackBerry 10 operációs rendszer jelenleg elérhető legfrissebb, 10.2.1-es verziójával érkezik, ezzel az összes olyan szoftveres funkcióval rendelkezik, mint a többi BB10-es készülék.

A BlackBerry legújabb okostelefonját megrendelheted a BerryBoltban, a szolgáltatófüggetlen mobil fogyasztói ára 69.990 forint, két év gyári jótállással.

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása