A BlackBerry a telefonjai mellé rendszerint mindenféle gyári tartozékokat is kínál az idők kezdete óta - jellemzően a különböző bőrtokok a legkelendőbbek a készülékekhez, de újabban megjelentek a flip tokok is a kínálatban. A BlackBerry soron következő, klasszikus irányzatot követő készülékéhez, a Classichoz is jönnek majd ilyen gyári tartozékok, ezekről szereztünk meg egy teljes listát. Íme:

classic_acc.jpg

A terméklista alapján a Classichoz is elérhető lesz a klasszikus (!) sima bőrtok, méghozzá két színben, fehérben és feketében is, illetve kapható lesz a telefonhoz övcsipeszes bőrtok is. A típushoz emellett háromféle szlikontokból választhattok majd, a fekete mellett áttetsző és áttetsző kék változat lesz majd elérhető a gyári kínálatban. Akik a gyári kijelzővédő fóliára esküsznek, azok pedig beszerezhetnek majd gyári fóliát is a Classichoz.

classic_inhand_1.jpg

Gyári flip tok tehát nem lesz, illetve értelemszerűen tartalék akkumulátor sem, hiszen a Classicnál csak a szervizben lehet kicserélni az akksit - de azért a jó öreg univerzális külső akkumulátortöltőt lehet majd használni ehhez a típushoz is, mint ahogy az összes többi univerzális tartozékot (WS-430 headset, szivargyújtó-töltő stb.) Az új Classic tartozékok megjelenése novemberre várható, vagyis van rá némi remény, hogy a telefon is megjelenik majd ugyanebben a hónapban.

A tartozékokat a megjelenés után természetesen megtaláljátok majd a BerryBoltban is, amely jelenleg is a gyári BlackBerry-termékek legbővebb katalógusát nyújtja.

Címkék: tartozék classic
süti beállítások módosítása