Na, ezen is túlvagyunk végre. Egy új mobil megjelenésekor két dolog biztos az internetes videós szubkultúrát tekintve: előbb-utóbb valaki szétszereli a kütyüt egy kamera előtt (a Passport esetében ez már megvolt, értő és kellően koszos körmű vietnámi kezeknek hála), illetve elkerülhetetlenül megjelennek az első drop testek, vagyis vicces srácok dobálóznak egy jót a telefonnal, ezzel egyszersmind kitűnően szemléltetve mindazt, amit nem rendeltetésszerű használatként definiál a gyártó.

A Passportot szokatlanul későn érte utol a dobálózós videók végzete, de jobb későn mint soha, pláne ha a videó egyébként azzal a megnyugtató konklúzióval zárul, hogy a telefont egyszerűen képtelenség elpusztítani. Persze ez jelentheti azt is, hogy az Egyesült Arab Emirátusokban működő Axiom mobilszolgáltató dobálgatós videójában a vakszerencsén (vagyis inkább a becsapódási szögön) múlt, hogy a telefon kijelzője nem tört ripityára.

Kíváncsian várom, hogy az extrémebb műfaj képviselőivel (vadászpuska, sósav, turmixgép) szemben hogyan állja a sarat a telefon.

süti beállítások módosítása