A BlackBerry elérhető árú QWERTY-s modellje, a Q5 szép lassan nyugdíjba vonul, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne még mindig számos eredeti, gyári tartozékot megvásárolni ehhez a modellhez. Ezen tartozékokat most ráadásul jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg a BerryBoltban, az első és legnagyobb, BlackBerry-készülékekre és tartozékokra szakosodott webáruházban. A BerryBolt Q5-tartozékkínálatának átböngészéséhez kattints ide!

ACC-54689-202.jpg

A november eleji akció keretében 20% kedvezménnyel vásárolhatsz prémium tokot, szilikon tokot, flip bőrtokot és kijelzővédő fóliát a készülékedhez. A kedvezmény a "Q5-het" kuponkód (idézőjelek nélkül) felhasználásával vehető igénybe, minimum 6000 forint összértékű (szállítási és kezelési költség nélkül) megrendelés esetén.

Az akció 2014. november 9-én éjfélig, vagy a készlet erejéig tart. 

És a végére még egy jó hír! A BerryBoltban október közepe óta dombornyomott, és elektronikus vásárlásra alkalmas MasterCard, Maestro és Visa bankkártyákkal is fizethetsz, így nem kell a futár kezébe számolnod az utánvét összegét!

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

Címkék: akció q5 berrybolt
süti beállítások módosítása