Van mostanában néhány olyan gyári BB10-es alkalmazás, melyhez korábbi szokásától eltérően a BlackBerry Worldben is kiadott frissítést a BlackBerry - ilyen például az Iránytű vagy a Számológép appok, melyek többnyire a teljes, rendszerszintű frissítéssel szoktak csak lecserélődni. Már a számológép esetében is vakartgattam a kobakom, amikor a piactér frissítést jelzett hozzá (ráadásul egy hónapon belül kettőt is), most meg megjött a leghülyébb alkalmazásfrissítés, amit eddig láttam: a BlackBerry frissítette az Órát.

bb_clock.jpg

Mielőtt még valaki félreértené, igen, ez az az óra, ami az időt mutatja, meg ébreszt meg stopper is van benne. Hogy milyen hibákat javítottak ki benne, arról fogalmam nincs, nekem mindig pontosan mutatta az időt és pontosan is ébresztett, arról nem is beszélve, hogy a leírásban szereplő teljesítményjavítást végképp nem tudom értelmezni egy olyan appnál, melynek legfőbb funkciója az idő kijelzése.

Állítólag kicsit átalakult a kezelőfelület is, bár nekem nem sikerült kiszúrnom semmilyen változást, nade mindegy is, nem reklamálok, legalább látszik, hogy a programozók minden részletre (tényleg MINDEN részletre) kiterjedően dolgoznak a rendszer jobbá tételén. Ha nálatok is jött frissítés az órához és észrevettetek bármilyen különbséget, mindenképpen szóljatok, IDŐBEN.

süti beállítások módosítása