A céltudatos újságíró egészen különleges állatfaj, általában csoportban vadászik, de mégis rivalizálós típus, ha teheti, egyetlen falatot sem hagy a zsákmányból a többieknek, sőt, ha megtehetné, valójában a riválisok torkát is átharapná. A céltudatos újságíró mindig ott van, ahol a dolgok történnek, és biztos, hogy ha utánad megy be a forgóajtón, akkor előtted fog kijönni. És persze állandóan kávét vedel. Nem mellékesen a céltudatos újságíró egy bombázó ázsiai szuka.

Legalábbis a BlackBerry legújabb reklámfilmjében pont így fest a mindenre elszánt zsurnaliszta, aki egy kávézó teraszán ülve írja meg a sztorit az orra előtt zajló eseményekről (két pasas kezet fog egy asztalnál), természetesen a Passportján. Mindeközben riválisa, a szőke bombázó újságíró egy 16:9-es tepsifonnal szerencsétlenkedik, végül hosszú másodpercekkel alul marad a hírversenyben, így azt már meg sem várjuk, hogy ő is igéző tekintettel belehörpint-e a capuccinójába, netán narancslét iszik.

Fentebb az ő sztorijukat láthatjátok, alant pedig bónusz kontentként a céltudatos utazó, az ázsiai alfa-hím kisfilmje, ami akárcsak az újságírós, szintén egy új Passport-reklám.

süti beállítások módosítása