Lewis Hamilton lett a 2014-es Formula 1-es világbajnok, tehát: 

Használd a "LEWIS" kuponkódot (idézőjelek nélkül) a 20% kedvezményhez!


A hétvégén eldől végre, hogy ki lesz az idei Formula 1-es szezon világbajnoka, a mindig higgadt német profi, Nico Rosberg nyeri első, netán a mezőny egyik legtehetségesebb tagja, Lewis Hamilton fogja bezsebelni második világbajnoki címét. Akármelyikük is nyer, te mindenképpen velük nyerhetsz, hiszen a BerryBoltban a hétvégi Abu-dzabi zárófutam leintését követően 20% kedvezménnyel vásárolhatsz BlackBerry-tartozékokat!

lewis-champion.png

Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a vásárlási folyamat végén a világbajnok pilóta keresztnevét ("NICO" vagy "LEWIS", idézőjelek nélkül, csupa nagybetűvel) beírod a kuponmezőbe, és a rendszer máris érvényesíti a kedvezményt. A kuponakció november 23-án, a Formula 1-es futam leintésétől november 24-én 23:59-ig tart, a kupont leárazott termékekre és készülékek vásárlására nem tudod felhasználni.

Az idei bajnoki szezon egyik legtartalmasabb, legőszintébb szponzori együttműködését hozta a Mercedes AMG Petronas csapat és a BlackBerry megállapodása, hiszen ahogy az itt a blogon is többször szerepelt, a BlackBerry szponzori szerepe túlmutat azon, hogy az autókra és a pilóták overalljára rákerül a cég logója. Lewis Hamilton megrögzött BlackBerry-fanatikus, illetve Nico Rosberg is bevallotta, hogy egyik legféltettebb kincse a BlackBerryje. Toto Wolff, a csapat sportigazgatója pedig pár hete egy interjúban kerek-perec közölte, semmi pénzért nem válna meg a BlackBerryjétől.

Nézd te is a hétvégi F1-es futamot, és már most válaszd ki, mit fogsz kedvezménnyel megvásárolni a BerryBolt kínálatából!

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása