KIFUTOTT AKCIÓ!

Már nem kell sokat aludni karácsonyig, aki még nem vásárolt másnak (vagy magának) ajándékot, az többnyire ilyenkor kerekedik fel, hogy beszerző körútra induljon. A BerryBolt is tárt karokkal várja a BlackBerry okostelefonokat és gyári, valamint minőségi utángyártott kiegészítőket keresőket, ezen a hétvégén ráadásul a szállítási költséget is a webshop állja helyetted!

overflowing-packages.jpg

Ehhez csupán az "INGYENVISSZUK" kuponkódot (idézőjelek nélkül) kell beírni a vásárlás utolsó fázisaként a kuponmezőbe, és a rendszer máris érvényesíti a kedvezményt, ami Pick Pack Pontra történő szállítás esetén országszerte 790 forintot, futáros kiszállításkor pedig országszerte 1200 forintot jelent mínuszban a számla végösszegéből. A kupon vásárlási összeghatártól függetlenül, minden termék esetén felhasználható.

Ha eldöntötted, mit szeretnél, jó lesz, ha egyébként is sietsz, mivel a futárcégek is pihennek az ünnepek alatt. A BerryBolt legkésőbbi ünnepi kiszállítási időpontjait megtalálod az alábbi oldalon.

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

Címkék: akció berrybolt
süti beállítások módosítása