Még mielőtt nagyon belemelegednénk a ma délutáni Classic leleplezésbe, egy szolgálati közlemény, elsősorban tőzsdézőknek, illetve a tőzsdepiacokhoz értőknek: a mai kereskedési nap a New York-i Értéktőzsdén, vagyis a NASDAQ-on már mindenképpen történelmi jelentőségű lesz, mivel a kereskedés végét jelző harangot ma a kanadai cég fogja megkongatni.

nasdaq_mina_2012.jpg

Pontosabban a BlackBerry pénzügyi vezérigazgató-helyettese, James Yersh adja le a jelzést (a fenti kép csak illusztráció) helyi idő szerint pontban délután négykor - szerintem egyébként ez lehet minden pénzügyi vezérigazgató-helyettes egyik gyermekkori álma, szóval Yersh igazán szerencsés fickó. Úgy hírlik, hogy a BlackBerry ma a Classic startja mellett eldurrant még egy meglepetést, ami ki tudja, talán a papírok árfolyamára is hatással lehet (ha nem jönne be, ne engem hibáztassatok!).

Jó kereskedést mindenkinek, akit meg csak a hardver érdekel, az is jöjjön vissza ide négy körül, akkor kezdődik az élő tudósítás a Broadwayről -- a BerryBlogon is.

A harangozásról nem lesz élő tudósítás, legalábbis nem itt, de a NASDAQ oldaláról természetesen bárki nézheti a közvetítést. 

Via NASDAQ.

süti beállítások módosítása