KIFUTOTT AKCIÓ!

Már nem kell sokat aludni karácsonyig, aki még nem vásárolt másnak (vagy magának) ajándékot, az többnyire ilyenkor kerekedik fel, hogy beszerző körútra induljon. A BerryBolt is tárt karokkal várja a BlackBerry okostelefonokat és gyári, valamint minőségi utángyártott kiegészítőket keresőket, ezen a hétvégén ráadásul a szállítási költséget is a webshop állja helyetted!

overflowing-packages.jpg

Ehhez csupán az "INGYENVISSZUK" kuponkódot (idézőjelek nélkül) kell beírni a vásárlás utolsó fázisaként a kuponmezőbe, és a rendszer máris érvényesíti a kedvezményt, ami Pick Pack Pontra történő szállítás esetén országszerte 790 forintot, futáros kiszállításkor pedig országszerte 1200 forintot jelent mínuszban a számla végösszegéből. A kupon vásárlási összeghatártól függetlenül, minden termék esetén felhasználható.

Ha eldöntötted, mit szeretnél, jó lesz, ha egyébként is sietsz, mivel a futárcégek is pihennek az ünnepek alatt. A BerryBolt legkésőbbi ünnepi kiszállítási időpontjait megtalálod az alábbi oldalon.

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

Címkék: akció berrybolt

Nem is olyan rég még a CD-váltós autóhifi volt a menő az igazán drága kocsikban, amihez képest valósággal már űrtechnikának számít az, amit egy-egy autógyártó manapság fedélzeti számítógép néven felmutat egy-egy full-extrás kiszerelésben. A Ford éppen tegnap rántotta le a leplet legújabb autóinformatikai rendszeréről, a Sync 3-ról, ami sokkal szebb, sokkal könnyebben használható és sokkal gyorsabb, mint az előző verziók. És a Microsoft platformja helyett a BlackBerry tulajdonában lévő QNX-re épül.

sync3.jpg

A váltás valószínűsíthető oka, hogy a Fordnak elege lett a panaszokból, és amikor már azért nem vesznek meg egy autót, mert a fedélzeti számítógép annyira szar, hogy a sofőrnek felmegy a vérnyomása tőle (ami egy szint felett tudvalevőleg nem egészséges autóvezetés közben), akkor ideje elgondolkodni a rendszer teljes átalakításán. Márpedig a Microsoft Auto-ra épülő Sync 2, illetve a korábbi verziók pont ilyenek voltak, a felület bénán nézett ki, logikátlan volt az elrendezése ráadásul lassú is volt az egész.

A Sync 3 a tegnapi beszámolók alapján ehhez képest ég és föld, a fedélzeti informatikai rendszer gyorsan, azonnal teszi a dolgát, gyakorlatilag úgy működik a rendszer, mint egy jobb tablet. Mint minden esetben, itt is az alapoknak köszönhető mindez, a QNX-et márpedig gyakorlatilag erre találták ki (meg a BlackBerry 10-hez, meg atomreaktorok vezérléséhez), nem véletlen, hogy más autógyártók is látnak benne fantáziát. 

A Ford Sync új verziója a 2015-ös modellekben jelenik meg először, valószínűleg Európában is választható lesz majd ez az extra a kompakt egyterűktől kezdve.

Via TechChrunch.

Az Android meg az iPhone csak játékra jó, komoly munkára nem - apám szavaival élve ha annyi forintom lenne, ahányszor hallottam ezt, már milliomos lennék. Bezzeg a BlackBerryk az üzleti telefonok non plusz ultrái, kicsit hülyén is érzem magam, hogy nem öltöny, hanem farmerzsebbem hordom a telefonjaimat (de legalább az iPhone-t a farzsebbe teszem, hátha egyszer elgörbül - még nem tette). Erre most tessék, itt jön megint egy videós bemutató a várva-várt Classicról, ami egy mobilos játékról szól. Ördög és pokol!

classic_brickbreaker.png

Természetesen a jó öreg BrickBreakerről, vagyis a faltörőről van szó, ami a BlackBerryk kötelező tartozéka volt éveken keresztül, különösen abban az időben, amikor pöcökegér, meg trackpad is volt még a telefonokon. Mivel utóbbi a Classicra visszatér, így kézenfekvő, hogy vele együtt a faltörő-őrület is újra megjelenik.

 

3D-grafika meg Dolby térhangzás? Ugyanmár, most a retro a menő, nem csak játékban, hanem telefonban is. Már csak ötöt kell aludni...

Via Inside BlackBerry.

Hülye kérdés, hiszen rá van írva -- igen, ez lesz minden jel szerint a BlackBerry Classic doboza, nem mintha bármi komolyabb jelentősége lenne neki, hogy mibe csomagolnak egy okostelefont, de jó látni, hogy a BlackBerry továbbra sem érez késztetést arra, hogy a letisztult csomagolásokat leváltsa valami borzadállyal, netán fehér dobozba rakja a telefonjait (akkor aztán senki nem mosná le róluk, hogy az iPhone dobozát koppintják).

classic_box.jpg

A BlackBerry Classic december 17-én, azaz kevesebb mint egy hét múlva rajtol, a legszerencsésebbek tehát egy hét múlva már éppúgy a kezükben szorongathatják ezt a dobozt, mint Michael Clewley, a BlackBerry egyik fejese, aki saját BBM-csatornájára (C00014277) tette ki ezt a képet.

Remélem tudod Michael, hogy most gyűlölünk! 

Címkék: doboz classic

Ilyenkor az ünnepek előtt közvetlenül mindenhol dúl a karácsonyi akciózás, vagy éppen önzetlen ajándékozás, és természetesen manapság nem alkalmazás-piactér az az alkalmazás-piactér sem, mely nem ül fel erre a vonatra. A BlackBerry World is elkezdte tegnap az ünnepi osztogatást, a kanadaiak régiótól függően különböző fizetős appokat kínálnak ingyen letöltésre, pont mint tavaly, meg azelőtt, meg azelőtt...

festivve_giveaway.png

Az idei promóció kizárólag BB10-es appokra vehető igénybe, vagyis itt az újabb indok, hogy miért kérjen valaki az öregecske BBOS-es készüléke helyett egy újabb BlackBerryt karácsonyra: a régióban elérhető appok közül egyébként van egy-két igazán figyelemre méltó gyöngyszemek, így például egyik személyes kedvencem, a StarTracker, amit újult lelkesedéssel nyomogatok, mióta láttam a Csillagok köztet, vagy ott van például a remek konverter-alkalmazás, a Convertly,

Az ajándékok listáját itt találjátok, a promóció egészen december 25-ig tart, de december 18-án lecserélődnek a címek, szóval akkor érdemes lesz újra visszanézni.

Köszi BlackBerry, nektek is boldog karácsonyt!

Bár nem tartozik túl szorosan a BerryBlog szűkebb tematikájához, de úgy gondolom egyszerűen muszáj mindenkinek látnia a lenti reklámot, akinek mobiltelefonja van. A rövidfilm ugyanis egy olyan eszközt mutat be, ami nélkül - Európában legalábbis - nem létezik a mobilkommunikáció, ennek ellenére talán kissé méltatlanul háttérbe szorult manapság. Pedig a legokosabb okostelefon is tök hülye nélküle. Igen, ez a SIM.

Az amerikai virtuális szolgáltatói piac egyik szereplője, a Ting most egy olyan drámai teaserrel sokkolja a helyieket, amit talán még James Cameronnak sem sikerült összerittyentenie eddigi pályafutása során, Terminátorostul, Avatarostul, elsüllyedő Titanicostul. Olyan trailer ez, ami után az ember legszívesebben azonnal rohanna a moziba, de minimum borzongva várja a februárt, amikor A SIM-kártya elérhetővé válik.

Egyébként ez az egész persze szokás szerint csak a hülye amerikaiaknak újdonság, náluk ugyanis a SIM korántsem triviális, van több olyan szolgáltató is arrafele, amelyik egyáltalán nem használ ilyen kártyát, ráadásul a Ting éppen az egyik ilyen cég, a Sprint hálózatát használja. Illetve a jelek szerint februártól már egy másik, GSM-hálózaton (kizárásos alapon vagy az AT&T vagy a T-Mobile USA) is használhatják előfizetésüket az ügyfelek - na ehhez kell majd A SIM.

Via CrackBerry.

Címkék: sim ting sprint
süti beállítások módosítása