Tegnap megírtam itt a BerryBlogon, hogy a Magyar Telekom február elejétől ráengedi a 4G-s hálóra azokat a BlackBerryket, melyek egyébként alkalmasak a 4G-kapcsolatra, és egyben a BlackBerry saját adatcserélő hálózatához (NOC) csatlakoznak. Azóta újabb információmorzsák derültek ki a témában, például az, hogy nem csak egyszerű technikai módosítás lesz, hanem vadonatúj BlackBerry opciók is megjelennek a kínálatban.

telekom_4g.jpg

Ezek közül kettő vagy három lesz, a csomagok pedig minden bizonnyal BlackBerry NET néven jelennek meg a portfólióban. A havidíjas előfizetések mellé rendelhető BlackBerry NET S opció 200 megabájtnyi adatforgalmat tartalmaz majd és a folyosói pletykák szerint havonta 690 forintba fog kerülni, vagyis pont annyiba, mint a NetPlusz S díjcsomag. Ezzel valószínűleg nem, vagy nem minden esetben lehet majd kihasználni az LTE-hálózatban rejlő teljes kakaót, ehhez a nagyobb, BlackBerry NET csomag kell majd.

Ebben már 3 GB a forgalmi korlát, a havi díj pedig megegyezik majd a normál BIS opció árával, vagyis 2200-2300 forintba fog kerülni a nagyobb csomag. Tehát pont annyiba fáj majd, mint a NetPlusz XL díjcsomag. Úgy hírlik, hogy jön egy harmadik opció is, ami már 10 GB adatot tartalmaz, de valószínűleg azt már csak vállalati ügyfelek érhetik majd el.

További részletek hamarosan, csak a BerryBlogon!

süti beállítások módosítása