A világ leginnovatívabb okostelefonjánál csak egy menőbb van, a világ leginnovatívabb exkluzív kiadású okostelefonja, amire két cég logója is felkerül majd, az egyik a Porsche Design nevű, nagy múltú osztrák dizájncégé, a másig meg a BlackBerry nevű, nagy múltú kanadai okostelefon-gyártóé. A két cég hosszú évek óta dolgozik együtt exkluzív kiadású - és ehhez mérten többnyire méregdrágábbnál is drágább - okostelefonokon, és ezt a jó szokásukat a jövőben is megtartják: már javában készül a BlackBerry Passsport Porsche Design változata, ami valahogy így fog kinézni.

pd_passport.jpg

A Keian kódnevet viselő PorscheBerry minden bizonnyal a P'9984 típusjelzést fogja viselni a sorban, és alighanem pont ugyanolyan felszereltséggel jön majd, mint a BlackBerry Passport, legfeljebb a készülék memóriáját duplázza majd meg a gyártó 32 GB-ról 64 GB-ra, ahogy már láthattunk erre példát a múltban. A BlackBerryCentral ezen kívül annyit vél még tudni a modellről, hogy valamikor szeptember közepén kerülhet majd forgalomba, alighanem erősen limitált példányszámban. Már ha a fenti kép nem csak egy kamu Photoshop-rajz, és az egész P'9984 koncepció valóban létezik.

Árakról egy ilyen modellnél nem illik beszélni, de új PD BlackBerry még soha nem érkezett bruttó 400-500 ezer forintos árszint alatt, ráadásul a Passport eleve drága modell, szóval nem kizárt, hogy még Berki Krisztiánnak is vállalnia kell egy-két extra fellépést, ha le akarja cserélni az ettől a pillanattól kezdve durván elkispolgáriasodott Passportját.

Via BlackBerryCentral.

süti beállítások módosítása